Δευτέρα 1 Ιουλίου 2013

Για τον αδικοχαμένο συνάδελφο χειριστή και την υγιεινή και ασφάλεια των εργαζομένων



Εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένεια του αδικοχαμένου συναδέλφου χειριστή της Περιφερειακής Ενότητας Ευρυτανίας που βρήκε τραγικό θάνατο κατά τη διάρκεια της εργασίας του.
Μόνο η ψηλή αίσθηση του καθήκοντος μέσα σε αυτές τις αντίξοες εργασιακές συνθήκες στις οποίες λειτουργούμε μας επιτρέπει να επιτελούμε τις εργασίες συντήρησης οδικών δικτύων, ποτάμια, χιόνια, φωτιές, πλημμύρες, σεισμοί, κατολισθήσεις, τακτικές και έκτακτες ανάγκες, παίζοντας καθημερινά τη ζωή μας κορώνα γράμματα....
Ο ξαφνικός θάνατος του συναδέλφου ελπίζουμε να μας αφυπνίσει όλους, διεκδικώντας θεσμικά την καλύτερη οργάνωση των υπηρεσιών μας σε θέματα υγιεινής και ασφάλειας.
Σύλλογος Υπαλλήλων Περιφερειακής Ενότητας Φωκίδας


Νεκρός 47χρονος χειριστής γκρέιντερ στα Ψιανά Ευρυτανίας(video)

Το τραγικό συμβάν έγινε γύρω στις 2:00΄ το μεσημέρι στην περιοχή της Δομνίστας. Πιο συγκεκριμένα ο 47χρονος έμπειρος χειριστής Νώντας Μπανιάς, ο οποίος είναι υπάλληλος της Π.Ε. Ευρυτανίας, εργαζόταν μαζί με άλλους συναδέλφους του σε ένα έργο για τη βελτίωση ενός δασικού δρόμου, κοντά στα Ψιανά, εν όψει και της αντιπυρικής περιόδου....

Λίγο πριν το χωριό Ψιανά, στο σημείο που βλέπετε στις φωτογραφίες, από το evrytanika.gr, το τεράστιο μηχάνημα ανετράπη και δυστυχώς καταπλάκωσε τον 47χρονο χειριστή, ο οποίος σκοτώθηκε επί τόπου. Στο σημείο έσπευσαν άμεσα άνδρες της Π.Υ Καρπενησίου, της αστυνομίας, του ΕΚΑΒ, αλλά δυστυχώς ήταν ήδη αργά.

Όλοι μιλούν για έναν πολύ έμπειρο χειριστή και για έναν εξαίρετο οικογενειάρχη, πατέρα 3 παιδιών. Μάλιστα σύμφωνα με πληροφορίες, λίγες ημέρες πριν, είχε παντρέψει την μεγάλη του κόρη.

Δυστυχώς όμως η μοίρα του επιφύλασσε άσχημο παιχνίδι. Δείτε φώτο:








Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου