Παρασκευή, 16 Νοεμβρίου 2012

Αποκλεισμός Διοικητικών Υπηρεσιών Περιφερειακής Ενότητας ΦωκίδαςΑπόφαση Γενικής Συνέλευσης
Συλλόγου Υπαλλήλων Περιφερειακής Ενότητας Φωκίδας

ΜΠΛΟΚΟ ΣΤΙΣ ΑΠΟΛΥΣΕΙΣ
Στις 15-11-2012 μετά από μαζική γενική συνέλευση οι υπάλληλοι της Περιφερειακής Ενότητας Φωκίδας  αποφάσισαν ομόφωνα να αντισταθούν στην απόλυση των υπαλλήλων αορίστου χρόνου ΔΕ Διοικητικού της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας, που ανοίγει το δρόμο για χιλιάδες απολύσεις στο δημόσιο τομέα.

Μαζί με τους εργαζόμενους στις υπόλοιπες Περιφέρειες , τους Δήμους και άλλες Δημόσιες Υπηρεσίες, υπερασπιζόμαστε το δικαίωμα στην εργασία που χτυπιέται τόσο στο δημόσιο όσο και στον ιδιωτικό τομέα.

Αυτοί που νομοθετούν την διευκόλυνση των απολύσεων στον ιδιωτικό τομέα και στην διάλυση των εργασιακών σχέσεων, ακολουθούν την ίδια πολιτική και στο δημόσιο έχοντας σαν μόνο στόχο την εξεύρεση χρημάτων για τους ντόπιους και τους ξένους τοκογλύφους και όχι τις πραγματικές ανάγκες της κοινωνίας.

Εμείς σαν εργαζόμενοι της Περιφέρειας δεν δεχόμαστε να χρηματοδοτήσουμε με την απώλεια της εργασίας μας τους οικονομικά ισχυρούς και αυτούς που θέλουν να μας καταστήσουν σκλάβους.
ΑΠΟΦΑΣΙΣΑΜΕ
Αποκλεισμό των Διοικητικών υπηρεσιών της Περιφερειακής Ενότητας Φωκίδας και στήριξη του Αποκλεισμού της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας στην Λαμία για να εμποδίσουμε την εφαρμογή του Νόμου  σε συντονισμό με άλλες υπηρεσίες σε περιφερειακό και τοπικό επίπεδο, από Πέμπτη 15-11-2012 έως και Παρασκευή 16-11-2012..

Καλούμε τον Περιφερειάρχη και τους Περιφερειακούς Συμβούλους να πάρουν θέση υπέρ των εργαζομένων, να συγκαλέσουν έκτακτη συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου και να καλύψουν πολιτικά και διοικητικά τις αποφάσεις των εργαζομένων της περιφέρειας.
Καλούμε τους εργαζόμενους να συμμετέχουν μαζικά στην κινητοποίηση

ΚΑΝΕΝΑΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΣ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΟΛΥΘΕΙ
ΚΑΝΕΝΑΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΜΕΙΝΕΙ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου